Christian Palmén och Marie Larsson bästa ICA-Nära-handlarna i Sverige?

22 oktober, 2014 Av av Carl-Olov Holmström

Par Äpplen
Christian Palmén, handlare på ICA Nära i Ljung, har nominerats till ”Årets kundmagnet” bland alla Sveriges nästan 700 ICA Nära-handlare. Christian Palmén och Marie Larsson driver sedan ett och ett halvt år tillbaka ICA-butiken i Ljung. Under den tiden har omsättningen ökat rejält.
Nomineringen på ICA:s hemsida låter i sin helhet så här:

”Christian Palmén är en mycket entusiastisk entreprenör och har sedan han tog över ICA Nära Ljung för 1,5 år sedan ökat försäljningen med flera miljoner. Butiken är nästan helt förnyad med både nya hyllor och energisnåla kylar och frysar. Christian och hans sambo Marie samt deras personal är duktiga på att kommunicera med sina kunder även på sociala medier och har ett stort engagemang för bygden. Se deras egenproducerade reklamfilmer på YouTube! Sök på ICA Nära Ljung ”.

– Det här gör oss naturligtvis jätteglada, säger Christian. Detta är den mest prestigefyllda utmärkelse en ICA Nära-handlare kan få, och nu kommer mina kollegor runt om i landet att avgöra vem det blir genom att rösta. Den 6 november arrangeras ICA Nära-dagen i Stockholm och då får Christian Palmén veta om han blir ”Årets kundmagnet.”