Tjäna pengar på kommunal upphandling! 8/12

2 december, 2015 Av av Carl-Olov Holmström

Pengar
COI (Vårgårdas motsvarighet till Fokus Herrljunga) bjuder in till en kväll om kommunal upphandling 8/12. Fokus under kvällen kommer att vara Vårgårda kommun. MEN, eftersom Herrljunga och Vårgårda kommuner har samma upphandlingschef, Jan Aronsson, så gäller samma saker här som där (nästan). ALLA som vill sälja mer till kommunen uppmanas att delta och passa på att lära sig mer om hur upphandlingar fungerar. Även du som företagare i Herrljunga kommun är varmt välkommen!

Datum: Tisdagen den 8 dec 2015
Tid: 18.30 – 20.00
Plats: Kommunhuset Vårgårda, ingång Medborgarekontoret
Anmälan: Till johanna@coi.se senast 7 dec.
Kostnad: Kostnadsfritt

 

Här är Vårgårdas inbjudan:

Vårgårda kommun bjuder tillsammans med Center of Innovation in till en träff kring upphandling. Under 2015 har kommunen tagit en ny policy och nya riktlinjer för kommunal upphandling. Kommunen har fattat flera viktiga beslut för att underlätta för små och medelstora företag på orten att bli leverantörer.

Under kvällen kommer kommunalrådet Bengt Hilmersson beskriva hur politiken har tänkt kring frågan. Upphandlingschef Jan Aronsson beskriver innebörden av de nya riktlinjerna samt presenterar de upphandlingar som kommer bli aktuella under 2016. Johanna Heleander berättar vad man behöver tänka på som företagare samt möjligheterna med direktupphandling.