Per, vad skall du göra nu då?

15 maj, 2016 Av av Carl-Olov Holmström

Uppsala_Church_and_city_centre
Under senaste månaderna har jag många gånger fått den vänligt nyfikna frågan: Per, vad skall du göra nu då? Här kommer svaret så långt jag vet idag.

1. Eva-Lena och jag flyttar till Uppsala

Eva-Lena, min fru, har lyckats komma in på en ettårig utbildning som hon verkligen har längtat efter att gå. Eftersom ingen av oss vill hålla på och veckopendla så har vi bestämt att vi båda flyttar till Uppsala under året utbildningen pågår. Vi har haft lyckan att få hyra en lägenhet i centrala Uppsala i andra hand och ser fram emot att tillsammans lära känna den stolta lärdomsstaden lite närmare. (Och, nej, vi säljer inte huset här i Herrljunga.)

2. Jag kommer att jobba deltid med Kairos Future

Jag kommer att jobba en del av min tid på Kairos Future bl.a. med ett uppdrag med koppling till räddningstjänsten ute i kommunerna. Det skall bli kul att få engagera sig i ett större projekt igen. Under åren här på Fokus Herrljunga har det bara funnits utrymme för mindre och kortare uppdrag. Nu får jag tillfälle att återknyta kontakten med flera av mina gamla kollegor. Det skall bli riktigt trevligt!

3. Mindre uppdrag

Det kan kanske finnas företag här i Herrljunga eller annorstädes som behöver hjälp med mindre uppdrag, där min bakgrund och mina erfarenheter kan vara till nytta. Skulle så vara är det bara att höra av sig!

4. Det jag ”egentligen” vill

Men, det jag egentligen vill är att hitta ett företag som är alldeles i uppstarten och få vara med och bygga upp något nytt tillsammans med några kollegor. Jag vet inte om jag kommer att hitta något lämpligt företag, men det hade varit riktigt kul att få använda all den erfarenhet som jag fått under ett helt yrkesliv och få vara med om att skapa något nytt. Just nu tittar jag på tre olika uppslag men ännu är inget klart. Skulle du som läser detta ha något spännande förslag så får du gärna höra av dig!

5. Så här når du mig efter 31/5

Per Florén
0708 – 99 04 30
per@stenunga.se